Notícies

 

El Butlletí de Dipsalut repassa tota l’actualitat de l’organisme

Actuació per controlar la població de larves i mosquits adults

25/01/2016

El Butlletí de Dipsalut repassa tota l’actualitat de l’organisme

La incorporació de l’Àrea d’Acció Social com a funció pròpia de Dipsalut, els resultats de la primera convocatòria de la línia d’ocupació remunerada del programa «Salut i Crisi» o la valoració que fan els docents del «Sigues Tu» són alguns dels continguts que s’inclouen en la nova edició del butlletí de Dipsalut

El butlletí de Dipsalut repassa tota l’actualitat de l’organisme i ofereix reportatges per conèixer millor la tasca que realitza el seu equip de professionals. En la quinzena edició d’aquesta publicació, s’analitza la incorporació de l’àrea d’Acció Social com a funció pròpia de Dipsalut, s’explica l’increment de demanda que han experimentat els programes de l’organisme durant el 2015 i s’inclou la valoració que fan els docents del programa «Sigues tu». El butlletí, a més, dedica una especial atenció a la línia d’ocupació remunerada del «Salut i Crisi» que durant el període 2014-2015 va permetre que setanta-vuit persones trobessin feina.


El butlletí també repassa algunes de les activitats on ha participat l’organisme durant els últims mesos com ara la Fira de Mostres de Girona o el Congrés Internacional de Promoció de la Salut on es van compartir diferents mirades i estratègies per fer efectiu el principi de salut en totes les polítiques que actualment impulsa l’Organització Mundial de la Salut.


D’altra banda, en Xavier del Acebo, cap de l’Àrea de Protecció de la Salut, és el protagonista de la secció «Posem el focus». En aquest espai, en Xavier del Acebo explica la seva feina a l’organisme i valora quins seran els principals reptes de futur que haurà d’afrontar Dipsalut.

 

El butlletí de l'organisme de salut pública de la Diputació de Girona es pot consultar via online a través de la plataforma slideshare o a través de l'issuu.

 

En la galeria de fotografies s’inclou una imatge d’una actuació per controlar la població de larves i de mosquits adults en espais públics i una fotografia de Xavier del Acebo, cap de l’Àrea de Protecció de la Salut.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització