Notícies

 

Suport econòmic per al manteniment dels Parcs i Xarxes

Sessió de dinamització del Parc Urbà de Salut de Sant Jordi Desvalls

16/02/2017

Suport econòmic per al manteniment dels Parcs i Xarxes

Dipsalut ha obert una línia de suport econòmic dirigida als ajuntaments que tenen Parcs Urbans de Salut i Xarxes d'Itineraris Saludables. És per finançar les actuacions de manteniment d'aquests equipaments.

Aquesta nova línia de suport econòmic està dotada amb un total de 109.000 euros.

Hi poden optar tots els ajuntaments de la demarcació de Girona que disposin de, com a mínim, un Parc o una Xarxa cedits per Dipsalut i inclosos dins el programa de Parcs Urbans i Xarxes d'Itineraris Saludables (Pm01) del Catàleg de Serveis de l'Organisme.

 

Les despeses subvencionables són:

- Les derivades del subministrament de peces de recanvi, cargoleria, pintura, sauló i altres materials necessaris per al manteniment dels equipaments.

- Les despeses derivades de la contractació de Centres Especials de Treball (CET) per realitzar el servei de manteniments dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables, fomentant la integració laboral de les persones amb discapacitat.


En cap cas se subvencionaran els materials no fungibles, com ara maquinària, eines, pinzells i altres similars ni les despeses de personal dels ajuntaments o de la contractació d’altres empreses de manteniment.


Podeu conèixer tots els detalls d'aquesta nova línia de suport econòmic, consultant-ne les bases específiques reguladores. Les trobareu, clicant aquí

 

En breu s'informarà del període per sol·licitar aquesta subvenció.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització