Notícies

 

Cursos de formació en salut pública

Dipsalut celebra un curs de formació en Parcs i Xarxes dirigit a sanitaris

01/02/2018

Cursos de formació en salut pública

El 15 de febrer s'obriran les inscripcions als cursos del nou programa de formació de Dipsalut. Són gratuïts i van dirigits a professionals de l’àmbit de la salut comunitària i de l'acció social.

Oferim cursos tant del camp de la protecció de la salut com del de la promoció de la salut.

Dins el primer àmbit, s'inclou formació relacionada amb el control de les instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, amb la salubritat de les piscines d’ús públic, la prevenció i el control dels riscos associats a l’aigua de consum humà i la seguretat alimentària.

Pel que fa a la promoció de la salut, es proposa formació - presencial i en línia- de primers auxilis psicològics en situacions de crisi. També, per atendre adequadament víctimes de violència sexual i d’autoprotecció per als professionals d’emergències.

Finalment, es proposen diferents tipologies de cursos orientats a capacitar l’alumnat en l’ús dels desfibril·ladors i l’aplicació dels protocols de suport vital bàsic.


Tots els cursos són gratuïts. Van dirigits a professionals tant del sector públic com del privat, tot i que es dona preferència als primers. Les inscripcions s’han de realitzar des d'aquest web, apartat "Formació". El període es tanca un cop s'hagin cobert les places de cada curs.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització