Destaquem

24/07/2019

Resolucions de subvencions

Podeu consultar les resolucions de diverses línies de suport econòmic adreçades a ajuntaments i a organitzacions sense ànim de lucre.

Més informació

Notícies

13/08/2019

Que no n’hi hagi, depèn de tu

La manera més eficaç d’evitar la proliferació del mosquit tigre és eliminar-ne els punts de cria. Cal evitar les acumulacions d’aigua a testos, cendrers, galledes o altres recipients, sigui posant-los cap per avall o buidant-los regularment.

Més informació

07/08/2019

Avaluem l'estat sanitari de les sorres

Un estiu més, Dipsalut desenvolupa el programa de suport als municipis en la gestió de la salubritat a les seves platges. Es duu a terme a una norantena de platges del litoral gironí i inclou, entre altres, actuacions de control microbiològic de les sorrres.

Més informació

24/07/2019

Maria Puig i Ferrer presidirà Dipsalut

És regidora de l'Ajuntament de Palamós per ERC i, de professió, mestra d'educació musical. L’Organisme de Salut Pública també té nou Consell Rector, després que el ple de la Diputació de Girona d’aquest 23 de juliol n’hagi designat els membres.

Més informació

23/07/2019

Prevenir els efectes adversos associats a la calor

Cada estiu, el Servei local de Teleassistència activa el protocol de temperatures extremes. Inclou trucades i visites als usuaris, especialment als més fràgils, per fer-los el seguiment i traslladar-los consells pràctics per reduir els efectes negatius de les altes temperatures sobre la salut.

Més informació

15/07/2019

Promoció de la salut i desenvolupament sostenible

Dipsalut ha explicat com s’està baixant sobre el terreny, als municipis, els Objectius de Desenvolupament Sostenible de manera vinculada a la promoció de la salut. Ho hem fet dins el 7è Simposi Concha Colomer, celebrat aquest 15 de juliol a Girona.

Més informació

11/07/2019

Participem en l’avaluació del Pla de Salut a Catalunya

Experts de l’Organització Mundial de la Salut entrevisten representants de Dipsalut per conèixer la nostra valoració de l'impacte del Pla.

Més informació

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització