Programa de formació

Introducció

La formació contínua dels professionals de l’àmbit de la protecció de la salut és una garantia a l’hora de definir i aplicar els programes de gestió, vigilància i control dels riscos per a la salut pública.

La protecció de la salut, entesa com el conjunt d'actuacions de vigilància i control destinades a preservar la salut de la població davant d'agents físics, químics, biològics, alimentaris o ambientals presents en els diferents elements del medi i els indrets de convivència humana, requereix professionals qualificats que assumeixin amb rigor i responsabilitat la seva tasca.

 

En l'àmbit de la protecció de la salut, Dipsalut proposa un conjunt d'activitats de formació que posen a l'abast dels ens locals i d'altres gestors una oferta formativa per a la capacitació dels seus responsables donant suport als ajuntaments en el desenvolupament de les seves competències en l'àmbit de la protecció de la salut.

 

Així mateix, el programa formatiu ofereix als professionals de referència espais de reflexió i aprenentatge sobre al pròpia realitat i les noves línies i tendències de gestió i intervenció.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització