Destaquem

10/02/2021

Cursos del primer semestre

 

La majoria de cursos es faran en línia, donada l'actual situació per la pandèmia de la Covid-19.

 

El programa de formació d'aquest primer semestre de l'any, incorpora algunes novetats, com un curs sobre diversitat de gènere dirigit a càrrecs electes; un, sobre el dret a morir dignament; i una formació relacionada amb els serveis d’acolliment per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles.

 

També inclou les formacions ja consolidades com les relacionades amb la prevenció de la legionel·losi, la qualitat de l’aigua de consum humà, la salubritat de les piscines o la seguretat alimentària.

 

Novament, oferim diversos cursos sobre primers auxilis psicològics i per a utilitzar idòniament els desfibril·ladors de la xarxa del “Girona, territori cardioprotegit”. I tornem a proposar-ne de l’àmbit de la promoció de la salut, l’atenció a les persones, el benestar i l’acció social, com els de prevenció de maltractaments i abusos, suport a víctimes de violència masclista, diversitat de gènere, llenguatge inclusiu, o els relatius a com afrontar la discriminació LGTBI+. També, repetim les formacions per aplicar una mirada interseccional pràctica a la intervenció social i sobre lideratge, motivació i direcció d’equips, així com els cursos enfocats a la gestió de les emocions en aquests temps tan difícils.

 

Podeu obtenir-ne tota la informació i insciure-us-hi (a partir del dia 10 de febrer), accedint a aquest lloc web.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització