Destaquem

25/05/2023

EL PROGRAMA DE DIPSALUT “SIGUES TU EN FAMÍLIA” VALORAT AMB UN EXCEL·LENT PER A LES FAMÍLIES USUÀRIES

 

El balanç s’ha fet a patir de l’avaluació del taller “com parlar als infants” en l’edició del curs 2021/2022 on hi varen participar 33 centres escolars i varen fer el taller 294 persones. Aquest és un recurs que s’ofereix a famílies en el marc del programa « Sigues Tu en Família » amb l’objectiu de millorar les habilitats parentals per contribuir a una criança més positiva.


El 96,7% dels participants afirmen que tenen un increment d'autoconfiança per gestionar els reptes de la criança. El 100% nota millores en la comunicació intrafamiliar i el 95,5% en la gestió de conflictes.


Així mateix, el 96,6% expressen millorar en la capacitat de promoure autonomia i acompanyament emocional. Pel que fa a l'estructura del programa, valoren la creació per part de les facilitadores d'un espai de confiança on compartir, aprendre i reflexionar, i que s'ofereixi canguratge mentre es fan les sessions.


És possible afirmar, doncs, que les famílies que participen al “sigues tu en família” de Dipsalut milloren les seves habilitats familiars. El programa també facilita que se sentin més capaces de gestionar els conflictes familiars, comunicant-se de forma més respectuosa i assertiva, i de promoure l'autoestima dels seus fills/es, encoratjant la seva autonomia i acompanyament emocional.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització