Agenda

10/01/2023 al 10/01/2023

Obertes, les inscripcions a les "càpsules" en línia del "Sigues tu, en família"

Adreça: Les sessions es fan virtualment. Les inscripcions es realitzen des del web: www.siguestu.cat

 

Des del «Sigues tu en família» continuem proposant microformacions a pares, mares i altres tutors per tal d’acompanyar-los en la tasca d’educar. Les sessions en línia d’aquest primer trimestre de 2023 se centraran en la sexualitat.

Aquestes formacions, de dues hores de durada cadascuna, són gratuïtes per als participants i estan impartides per professionals expertes en cadascuna de les matèries, en habilitats parentals i en acompanyament a famílies.

Les inscripcions són obertes. S’han de fer des del portal web del «Sigues tu». Es recomana formalitzar-les tan aviat com sigui possible, donat que les places disponibles són limitades. Les primeres sessions s'han programat pels dies 2 i 3 de febrer.

 

Tota la informació, accedint a aquest enllaç


(Les càpsules formatives en línia són només una de les potes del «Sigues tu, en família» que continua oferint, entre altres, els tallers “Com parlar parlar als infants perquè escoltin i com escoltar perquè parlin”. Enguany, com a novetat, també poden demanar-los ajuntaments, altres administracions i entitats. Per a més informació sobre aquesta qüestió, accediu a aquest enllaç)

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització