Notícies

 

Nou número de La Revista de Dipsalut

Portada de La Revista de Dipsalut n.32

18/10/2022

Nou número de La Revista de Dipsalut

Entre altres temes, hi parlem de la relació entre gènere i pobresa, la distribució de productes d'higiene menstrual o la perspectiva de gènere en la recerca en salut cardiovascular. A més, hi fem balanç de les actuacions a platges i piscines i coneixem a fons un dels molts projectes que es duen a terme amb el programa "Benestar i Comunitat".

La publicació completa (n.32, corresponent al tercer quadrimestre del 2022), es pot consultar en aquest enllaç.

Com a temes destacats, hi ha la relació entre gènere i pobresa i algunes de les actuacions que Dipsalut duu a terme per reduir aquesta desigualtat. Entre elles, la distribució gratuïta de productes d'higiene menstrual a través del serveis d'aliments. La revista també inclou un article publicat al Bep Salut de la Càtedra de Promoció de la Salut sobre la perspectiva de gènere en recerca cardiovascular.

 

Altres qüestions que s'hi tracten són els programes de piscines i platges, les campanyes especifiques (per la calor) del Servei local de Teleassistència, el balanç del curs 2021/22 del "Sigues tu", la prova pilot "Activa't amb la natura", els deu anys del projecte "Juguem?"o l'augment del nombre de desfibril·ladors del "Girona, territori cardioprotegit".

 

La publicació inclou també un reportatge sobre L'Obrador de Càritas; un dels projectes que es duu a terme gràcies a la coordinació tècnica i al suport econòmic per proporciona el "Benestar i Comunitat".


La Revista de Dipsalut s'edita quadrimestralment. S'hi explica la tasca que desenvolupa l'Organisme, sempre en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació i altres actors del territori. Procura incloure qüestions d'interès per a tota la ciutadania; amb vocació divulgadora i per tal de fomentar la implicació i la corresponsabilitat de tothom en la millora de la salut i el benestar, tant a nivell individual com, sobretot, col·lectiu.

La publicació es fa arribar als ajuntaments perquè puguin dipositar-la en espais municipals o difondre-la, en línia, entre els veïns i veïnes. També es troba disponible en aquest mateix web.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització