Notícies

 

Nou lliurament de La Revista de Dipsalut

Portada de La Revista de Dipsalut n.33

01/02/2023

Nou lliurament de La Revista de Dipsalut

Entre altres temes, hi parlem de l'itinerari de pantalles del "Sigues tu", dels nous recursos formatius per a professionals implicats en el control de legionel·la i del reconeixement a una de les iniciatives del "Benestar i Comunitat". També tractem l'augment d'atencions psicològiques per violència sexual i hi incloem una entrevista relacionada amb el Servei de Suport Psicològic en Situacions de Crisi.

La publicació completa (n.33, corresponent al primer quadrimestre del 2023), es pot consultar en aquest enllaç.

 

Com a temes principals hi ha la tasca de promoció d'un ús saludable dels entorns digitals i l'augment d'atencions psicològiques a víctimes de violència sexual. Relacionat amb aquest segon àmbit, la revista inclou una entrevista amb la responsable de la Unitat Regional de Proximitat i d'Atenció al Ciutadà (URPAC) dels Mossos d’Esquadra. Actualment, la policia catalana és la principal activadora del Servei de Suport Psicològic en Situacions de Crisi de Dipsalut. La caporal ens explica perquè és tan important oferir aquesta atenció immediata.

 

Altres qüestions que es tracten a la publicació són l'entrada en fase d'avaluació del pilot "Activa't amb la natura", la distinció a una de les iniciatives del "Benestar i Comunitat", els nous recursos formatius sobre control de legionel·la, els tallers que el "Sigues tu, en família" proposa aquest primer trimestre, el pressupost de Dipsalut per aquest 2023, el lliurament de dos nous "Ajuts al Talent Gironí", el balanç de persones recuperades fins el moment gràcies als desfibril·ladors o les accions addicionals del Servei local de Teleassistència per alleujar situacions de soledat no desitjada. 

 

La Revista de Dipsalut s'edita quadrimestralment. S'hi explica la tasca que desenvolupa l'Organisme, sempre en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació i altres actors del territori. Procura incloure qüestions d'interès per a tota la ciutadania; amb vocació divulgadora i per tal de fomentar la implicació i la corresponsabilitat de tothom en la millora de la salut i el benestar, tant a nivell individual com, sobretot, col·lectiu.

 

La publicació es fa arribar als ajuntaments perquè puguin dipositar-la en espais municipals o difondre-la, en línia, entre els veïns i veïnes. També es troba disponible en aquest mateix web.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització