Notícies

 

Massa hores amb les pantalles?

Cartell de les sessions per a famílies d'aquests mesos d'abril i maig

12/04/2023

Massa hores amb les pantalles?

Segons un estudi d'Unicef, dut a terme amb una mostra de més de 50.000 estudiants d’ESO de diferents punts de l’estat, un de cada tres adolescents fa un ús problemàtic d'internet i un de cada cinc podria estar enganxat a les Tecnologies de la Relació, la Informació i la Comunicació (TRIC). Com saber si el nostre fill n'és un? I com prevenir-ho? Ho expliquem en les properes sessions en línia del "Sigues tu, en família".

La microformació per a famílies sobre l'ús saludable de pantalles s'ofereix, gratuïtament, des d'aquest 19 d'abril i fins al 25 de maig. La "càpsula" formativa és d'una sola sessió, amb una durada de dues hores. Es pot escollir el dia i franja horària que vagi millor entre els que es proposen.  Aquesta formació està especialment dirigida a mares, pares i altres tutors amb fills i filles de secundària (12-18 anys). La imparteix Mireia Ambròs, psicopedagoga i educadora social especialitzada en consums de drogues i usos d'entorns digitals.

 

Podeu obtenir tota la informació sobre les "càpsules" formatives en línia sobre usos saludables de pantalles, en aquest enllaç, des d'on també us podreu inscriure.

 

Al llarg de les properes setmanes el "Sigues tu, en família" ofereix una altra microformació a les mares, pares i altres responsables d'infants, adolescents i joves. En aquest cas, relacionada amb la prevenció dels abusos sexuals a menors. Conduïda per Vicki Bernadet, presidenta de la fundació que duu el seu mateix nom, la "càpsula" formativa ofereix eines per a la prevenció dels abusos sexuals. Pares, mares, avis, àvies, tutors legals... són clau per a la tasca de prevenció, detecció precoç i abordatge adequat d'aquesta gran xacra que, segons dades oficials, afecta 1 de cada 5 infants al món. Aquesta microformació també es gratuïta i es duu a terme en una sola sessió, de dues hores. Es pot escollir dia i franja horària, des del 21 d'abril fins al 24 de maig.


Tota la informació sobre la formació per a la prevenció dels abusos sexuals, i inscripcions, en aquest enllaç

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització