Notícies

 

Dipsalut amplia l’oferta formativa amb nous cursos dels àmbits de la Promoció de la salut i l\'Acció social

Foto pàgina web de Formació de Dipsalut

13/09/2023

Dipsalut amplia l’oferta formativa amb nous cursos dels àmbits de la Promoció de la salut i l'Acció social

A partir del 13 de setembre i fins a cobrir places obrim inscripcions per als cursos del segon semestre de 2023. Com a novetats destaquem un curs orientat a la perspectiva antiracista en la gestió municipal, un sobre l’abordatge de la pornografia i els seus impactes, i un últim sobre el consum d’alcohol i altres drogues i com abordar-les des del municipi.

El programa de formació de Dipsalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, d'aquest segon semestre inclou una trentena de cursos dels àmbits de la salut ambiental, la promoció de la salut i el benestar, l'acció social, i l'ús dels desfibril·ladors.


A banda de les novetats esmentades, seguim oferint propostes que incorporen algunes de les temàtiques que continuen plantejant-nos importants reptes, com les polítiques d’igualtat dins l’entorn de treball de l’administració pública, els processos de trànsit en la infància i l’adolescència, les cures en les organitzacions de serveis socials o la comunicació no violenta.

Pel que fa a l’àmbit de la salut ambiental, mantenim les formacions ja consolidades, com les de prevenció de la legionel·losi, qualitat de l’aigua de consum humà, salubritat de les piscines o seguretat alimentària.

En la mateixa línia, des de l’apartat de la promoció de la salut, el benestar i l’acció social seguim duent a terme els cursos de primers auxilis psicològics, sobre com utilitzar els desfibril·ladors de la xarxa del «Girona,territori cardioprotegit», els de prevenció de maltractaments i abusos, suport a víctimes de violència masclista, diversitat de gènere, llenguatge inclusiu i aquells relatius a la discriminació LGTBI+.

Atesa la bona acollida de les edicions anteriors, també continuem programant les formacions per aplicar una mirada interseccional pràctica a
la intervenció social, així com les relacionades amb la gestió de les emocions.


Es tracta, doncs, d’una extensa oferta formativa, amb l’objectiu d’acompanyar els equips de professionals del món local en les seves tasques diàries, atenent les necessitats i expectatives identificades al territori.

Els cursos són gratuïts per a l'alumnat i estan impartits per professionals experts en cadascuna de les matèries. Hi ha cursos presencials i cursos en línia.


El període d’inscripcions comença el 13 de setembre de 2023 fins que es cobreixin les places. Per conèixer tota l'oferta formativa podeu accedir a l'espai web de Formació , on també podeu fer les inscripcions.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització