Notícies

 

Acompanyem a entitats i ajuntaments en la tramitació de les subvencions amb Dipsalut

Formació en línia de Dipsalut

06/10/2023

Acompanyem a entitats i ajuntaments en la tramitació de les subvencions amb Dipsalut

La formació “Aspectes pràctics de la gestió de subvencions a Dipsalut: sol·licitud i compte justificatiu" s’ha creat per ajudar a resoldre els dubtes més freqüents i ha tingut un gran èxit de convocatòria en les 2 edicions que s’han fet fins ara.

Les nostres línies de subvencions de concurrència i de concessió directa tenen uns 400 destinataris, entre ajuntaments, entitats, consells comarcals i consorcis, i suposen la tramitació d’entre 700 i 900 expedients de subvencions l'any.

En total han participat al webbinar 221 tècnics i tècniques d’entitats, ajuntaments, consells comarcals i consorcis de les comarques gironines, 133 a la primera edició i 88 la segona, que va tenir lloc a principis de setembre.

La sessió en línia ha tingut una bona acollida per part dels professionals que intervenen en la tramitació o gestió de les subvencions que atorga l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona. Hi ha hagut una participació molt activa durant les sessions.

Aquesta formació es va crear l’any passat amb l’objectiu de resoldre els dubtes que poden generar la presentació de les sol·licituds i dels comptes justificatius de les nostres subvencions i que, moltes vegades, provoquen errors que obliguen les entitats i institucions beneficiàries a modificar els tràmits que ja han fet, amb la pèrdua de temps i d’energia que això suposa.

Per tal d’evitar-ho i poder aclarir tots aquests dubtes de manera pràctica i eficaç, hem organitzat aquesta formació en línia que permet:

• Conèixer el procediment de concessió de subvencions a Dipsalut
• Aprofundir en els aspectes pràctics de la sol·licitud
• Aprofundir en els aspectes pràctics de la justificació
• Conèixer el règim de modificació i pagament de les subvencions


Si voleu saber-ne més podeu visitar l’apartat de subvencions de la nostra web.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització