Notícies

 

S\'obren tres Ajudes al Talent Gironí per combinar recerca i assistència després de la residència

Les beques al Talent Gironí permeten combinar recerca i assistència després de la residència

04/03/2024

S'obren tres Ajudes al Talent Gironí per combinar recerca i assistència després de la residència

Aquesta beca es dirigeix a personal sanitari que ha acabat la residència a institucions sanitàries de la demarcació de Girona. El termini per a presentar les candidatures està obert fins el proper 2 d’abril de 2024

L'ajuda està impulsada per Dipsalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, i l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Griona (COMG). També hi col·laboren les institucions sanitàries a les que poden pertànyer les persones candidates: l'Institut Català de la Salut a Girona, l'Institut d'Assistència Sanitària, l'Institut Català d'Oncologia a Girona i l'Institut de Diagnòstic per la Imatge.

La beca permet que la persona beneficiària combini la seva activitat assistencial amb l’activitat investigadora, incorporant-se a un grup de recerca de l’IDIBGI durant un any (prorrogable fins a un any més). La persona guanyadora s’escull mitjançant un procés competitiu que avalua la seva trajectòria i la proposta del projecte de recerca que vol realitzar amb l’ajuda, així com la trajectòria del grup de recerca on s’incorporarà.


Les persones interessades poden presentar la seva candidatura fins el proper dia 2 d'abril de 2024.


Consulta les bases i condicions de la convocatòria.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització