Notícies

 

Jornada conmemorativa dels 20 anys del Servei de Salut Pública

Acte d'inauguració de la Jornada

14/03/2011

Jornada conmemorativa dels 20 anys del Servei de Salut Pública

Aquest dilluns 14 de març, tècnics de Dipsalut han participat en la Jornada "Diputació i Municipis de Barcelona: 20 anys treballant per la Salut Pública" celebrada en motiu del vintè aniversari de la creació del Servei de Salut Pública.

 

Aquest dilluns 14 de març, tècnics de Dipsalut han participat en la Jornada Diputació i Municipis de Barcelona: 20 anys treballant per la Salut Pública celebrada en motiu del vintè aniversari de la creació del Servei de Salut Pública.

Durant la jornada s’ha reflexionat sobre l’evolució de les responsabilitast dels consistoris i de la Diputació en matèria de salut pública durant el transcurs d’aquests 20 anys. També s’ha debatut sobre la relació entre la salut pública, l'economia i la qualitat de vida de la ciutadania.

En la Jornada s'han presentat els estudis La salut pública als municipis de Barcelona i el Manual de Salut Pública per a electes, una nova eina per als regidors i regidores que en tenen la responsabilitat.

Dipsalut ha participat en aquesta jornada amb l’objectiu de conèixer quina és la percepció dels municipis de les diferents administracions que actuen en Salut Pública i de la coordinació entre elles. La trobada també ha servit perquè l'Organisme reculli més informació sobre les necessitats dels ajuntaments, que també han exposat quins són aquells temes de salut pública sobre els quals creuen necessari actuar de manera prioritària.
 

Imatge: (d'esquerra a dreta) Francesc Sancho, secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya;  Antoni Fogué, president de la Diputació de Barcelona; i Dolores Gómez, diputada de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació. Font: Diputació de Barcelona.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització