Notícies

 

L\'Ajuntament de Vilamacolum inaugura el seu Parc Urbà de Salut

L'Ajuntament de Vilamacolum inaugura el seu Parc Urbà de Salut

22/03/2011

L'Ajuntament de Vilamacolum inaugura el seu Parc Urbà de Salut

Aquest dilluns 21 de març, L’Ajuntament de Vilamacolum ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. Ho ha fet amb una sessió dirgida d’exercici en grup. Una dinamitzadora ha ensenyat els assistents a realizar correctament cadascun dels exercicis del Parc i ha donat algunes recomanacions per poder treure-li el màxim profit. El Parc Urbà de Salut de Vilamacolum està situat al carrer Gironès i compta amb 8 aparells.

 

Aquest dilluns 21 de març, L’Ajuntament de Vilamacolum ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. Ho ha fet amb una sessió dirgida d’exercici en grup. Una dinamitzadora ha ensenyat els assistents a realizar correctament cadascun dels exercicis del Parc i ha donat recomanacions per tal de poder-ne treure el màxim profit. El Parc Urbà de Salut de Vilamacolum està situat al carrer Gironès i compta amb 8 aparells.


Dipsalut està implantant un total de 181 Parcs Urbans de Salut arreu de la demarcació de Girona. L’objectiu és promoure l’activitat física regular entre tota la població i, especialment, entre la gent gran. Els Parcs Urbans de Salut són conjunts d’aparells dissenyats per treballar homogèniament tot el cos. Permeten millorar l’equilibri, la força, la resistència…També serveixen per realitzar exercicis de mobilitat fina, com el treball de canells o de dits, que possibiliten una notable millora en activitats tant quotidianes com estendre la roba, obrir pots o subjectar objectes.


Vilamacolum també disposarà d’una Xarxa d’Itineraris Saludables d’aproximadament 10 quilòmetres i pensada per a caminar que s'implantarà properament.

 

Imatge: sessió de dinamització duta a terme en motiu de la inauguració del Parc Urbà de Salut de Vilamacolum.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització