Notícies

 

Riudellots de la Selva inaugura el seu Parc Urbà de Salut

Riudellots de la Selva inaugura el seu Parc Urbà de Salut

25/03/2011

Riudellots de la Selva inaugura el seu Parc Urbà de Salut

Aquest dijous 24 de març, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. L'equipament compta amb 8 aparells i està situat a l'avinguda Girona. L'acte d'inauguració ha comptat amb l'alcaldessa del municipi, Montserrat Roura, i la regidora de l'Àrea d'Entorn i Medi Ambient, Carme Camps.

 

Aquest dijous 24 de març, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. L'equipament compta amb 8 aparells i està situat a l'avinguda Girona. L'acte d'inauguració ha comptat amb l'alcaldessa del municipi, Montserrat Roura, i la regidora de l'Àrea d'Entorn i Medi Ambient, Carme Camps. Després dels parlaments, s'ha portat a terme una sessió dirigida d'exercici en la qual s'ha mostrat com cal utilitzar cadascun dels aparells del Parc. Mensualment es faran sessions de dinamització per tal que els usuaris aprenguin a treure el màxim rendiment a l'equipament.

 

Riudellots també disposa d'una Xarxa d'Itineraris Saludables d'aproximadament 10 quilòmetres cedida per Dipsalut. La Xarxa consta de 3 itineraris recomanats i està adequada i senyalitzada per facilitar i fer ben atractiva l'acció de caminar.

 

Dipsalut implanta un total de 181 Parcs Urbans de Salut i 105 Xarxes d'Itineraris Saludables arreu de la demarcació de Girona. L'objectiu és promoure l'activitat i l'exercici físic per combatre l'obesitat i les afeccions que se'n deriven.

 

Imatge: sessió de dinamització duta a terme en motiu de la inauguració del Parc de Riudellots.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització