Notícies

 

Palau-saverdera inaugura el seu Parc Urbà de Salut

Palau-Saverdera inaugura el Parc Urbà de Salut

27/03/2011

Palau-saverdera inaugura el seu Parc Urbà de Salut

Aquest dissabte 26 de març, l'Ajuntament de Palau-saverdera ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. L'equipament té 8 aparells per fer exercici físic i està situat a la Font Mallola. L'acte d'inauguració ha comptat amb el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert i l'alcalde del municipi, Narcís Dausedas. Després dels parlaments, s'ha portat a terme una sessió dirigida d'exercici en la qual s'ha mostrat com cal utilitzar cadascun dels aparells del Parc

 

Aquest dissabte 26 de març, l'Ajuntament de Palau-saverdera ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. L'equipament té 8 aparells per fer exercici físic i està situat a la Font Mallola.

 

L'acte d'inauguració ha comptat amb el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert i l'alcalde del municipi, Narcís Dausedas. Després dels parlaments, s'ha portat a terme una sessió dirigida d'exercici en la qual s'ha mostrat com cal utilitzar cadascun dels aparells del Parc. Mensualment es faran sessions de dinamització per tal que els usuaris aprenguin a treure el màxim rendiment a l'equipament.


Dipsalut implanta un total de 181 Parcs Urbans de Salut arreu de la demarcació de Girona. L'objectiu és promoure l'activitat i l'exercici físic per combatre l'obesitat i les afeccions que se'n deriven.
 


Imatge: el president de la Diputació, Enric Vilert i l’alcalde, Narcís Dausedas en la inauguració del Parc Urbà de Salut de Palau-Savardera. Font: Miquel Millan.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització