Notícies

 

Ferran Adrià a la Butaca Jaume Casademont

Ferran Adrià a la Butaca Jaume Casademont

26/05/2011

Ferran Adrià a la Butaca Jaume Casademont

El proper dimecres 1 de juny a les 12 h se celebra una nova edició de la Butaca Jaume Casademont. En aquesta ocasió, el convidat és el cuiner Ferran Adrià que parlarà del paper de l'alimentació dins la societat actual i del valor artístic i cultural de l'alta cuina. L'acte es farà al Centre Cultural La Mercè de Girona. La Butaca Jaume Casademont és un projecte cultural que pretén difondre el coneixement de persones rellevants del món científic, humanístic i artístic a traves d’un cicle de conferències.

 

El proper dimecres 1 de juny a les 12 h se celebra una nova edició de la Butaca Jaume Casademont. En aquesta ocasió, el convidat és el cuiner Ferran Adrià que parlarà del paper de l'alimentació dins la societat actual i del valor artístic i cultural de l'alta cuina. Ho farà en format conversa amb l'escriptor Josep Maria Fonalleras. El títol de la Butaca és "Una conversa amb Ferran Adrià: Els perquès de la transformació".



L'acte es farà al Centre Cultural La Mercè de Girona.

 

La Butaca Jaume Casademont és un projecte cultural que pretén difondre el coneixement de persones rellevants del món científic, humanístic i artístic a traves d’un cicle de conferències i de la publicació de les mateixes dins la “Col·lecció Butaca”.

 

És organitzada per la Fundació Jaume Casademont, la Universitat de Girona, l’Ajuntament de Girona i el Centre Cultural La Mercè i compta amb el patrocini de Dipsalut i l'Agrupació Mútua.

 

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del portal web de la Fundació Jaume Casademont.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització