Notícies

 

03/06/2011

Rabós d'Empordà posa en funcionament el seu Parc Urbà de Salut

Aquest dijous 2 de juny, l’Ajuntament del Rabós d’Empordà ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. L'equipament compta amb 8 aparells i està situat al Camp de’n Martí. S'ha inaugurat amb una sessió de dinamització en la què una monitora ha mostrat com cal utilitzar l'equipament.

 

Aquest dijous 2 de juny, l’Ajuntament del Rabós d’Empordà ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. L'equipament compta amb 8 aparells i està situat al Camp de’n Martí. L'acte d'inauguració ha estat presidit per l'alcaldessa del municipi, Margarida Gironés. Després dels parlaments, s'ha portat a terme una sessió dirigida d'exercici físic en la qual s'ha mostrat com cal utilitzar cadascun dels aparells del Parc.

 

Dipsalut ha implantat un total de 181 Parcs Urbans de Salut arreu de la demarcació de Girona. L'objectiu és promoure l'activitat i l'exercici físic per combatre l'obesitat i les afeccions que se'n deriven. Per promoure l'ús d'aquests equipaments, periòdicament es fan sessions de dinamització a cada Parc Urbà de Salut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització