Notícies

 

Acte de lliurament de les Beques Educar Menjant i Actívica

Acte de lliurament de les Beques Educar Menjant i Actívica

13/06/2011

Acte de lliurament de les Beques Educar Menjant i Actívica

El proper 16 de juny a les 19.30h i a l’Espai Caixa (Poeta Marquina, 10, Girona) tindrà lloc l’acte anual d’entrega de les Beques Educar Menjant i Beques Actívica de la Fundació Jaume Casademont. Dins les Beques Educar Menjant s'atorguen quatre premis de 3.000 euros cadascun. Es donen als millors projectes d’educació alimentària entre la població infantil i juvenil i han de servir per poder tirar endavant la iniciativa. Les Beques Actívica atorguen dues beques de 3.000 euros cadascuna als millors projectes de promoció de l’activitat física entre la població.

 

El proper 16 de juny a les 19.30h i a l’Espai Caixa (Poeta Marquina, 10, Girona) tindrà lloc l’acte anual d’entrega de les Beques Educar Menjant i Beques Actívica de la Fundació Jaume Casademont.

L’acte comptarà amb la participació del cuiner Joan Roca, que oferirà una conversa titulada “Un passeig per la infància” en la què parlarà de la inspiració a la seva cuina dels plats tradicionals de quan era petit.

Posteriorment es lliuraran les Beques Educar Menjant, que enguany ha rebut un total de 72 projectes, i les Beques Actívica (enguany se'n celebra la 1a edició) , en les què hi ha concorregut un total de 51 projectes. 

Dins les Beques Educar Menjant s'atorguen quatre premis de 3.000 euros cadascun. Es donen als millors projectes d’educació alimentària entre la població infantil i juvenil i han de servir per poder tirar endavant la iniciativa. Aquestes Beques compten amb el suport de Llet Nostra, Dipsalut, la Fundació Teknon, el Celler de Can Roca, els departaments d’Educació i Salut de la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Girona i l’Associació Contra l’Anorèxia i Bulímia.

Les Beques Actívica atorguen dues beques de 3.000 euros cadascuna als millors projectes de promoció de l’activitat física entre la població i tenen el suport de la Fundació FC Barcelona, Red de descuentos en España, Dipsalut, la Fundació Teknon, l’Ajuntament de Girona, la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Secretaria General de l’Esport i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport de Salt.


Per assistir a l’acte cal confirmar assistència al correu electrònic info@fundaciojaumecasademont.cat
 

Imatge: activitats per celebrar el lliurament de les Beques Educar Menjant realitzades l'any passat a Girona

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització