Notícies

 

Dipsalut i Castelló d’Empúries aposten pel foment de l’exercici físic entre tota la població

Sessió de dinamització del Parc Urbà de Salut de Castelló d'Empúries

20/09/2011

Dipsalut i Castelló d’Empúries aposten pel foment de l’exercici físic entre tota la població

Dipsalut i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries han organitzat tres jornades amb sessions dirigides d’exercici físic en grup als Parcs Urbans de Salut del municipi. Els dies 23 i 30 de setembre i el 14 d’octubre es realitzaran diferents sessions de dinamització a càrrec de monitors formats específicament en el programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Dipsalut.


Dipsalut i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries organitzen tres jornades amb sessions dirigides d’exercici físic en grup als Parcs Urbans de Salut del municipi. Els dies 23 i 30 de setembre i el 14 d’octubre es realitzaran diferents sessions de dinamització a càrrec de monitors formats específicament en el programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Dipsalut.


Durant les jornades, les dinamitzacions es faran a les 10h a la zona verda entre els carrers Carles Riba i Joan Güibes del casc antic; a les 12h al Parc situat al carrer Xaloc d’Empuriabrava i a les 16h al Parc de la zona verda del Trabuc. Totes les sessions són obertes a tothom i es dirigeixen especialment a la població adulta.


Per altra banda, l´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Castelló d'Empúries prepara uns cursets gratuïts d’acompanyament i aproximació als Parcs Urbans de Salut i als Itineraris Saludables. Aquests cursets es dirigeixen a totes les persones interessades en la pràctica de l’exercici físic dirigit. Tothom qui ho vulgui pot inscriure’s a les dependències de l'Àrea de Serveis a la Ciutadania o bé contactant a través del correu electrònic fmonino@castello.cat o al telèfon 972 25 01 65.


L’objectiu d’aquestes jornades i dels cursets és combatre l’obesitat i les malalties que se’n deriven fomentant la pràctica de l’activitat i l’exercici físics entre tots els sectors de la població sense discriminació per raons econòmiques, horàries o socials.


Podeu consultar els Parcs i Xarxes més pròxims al vostre domicili al web del programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables.

 

Imatge de la sessió de dinamització del Parc Urbà de Salut de Castelló d'Empúries. Font: Manel Puig, Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització