Notícies

 

Dipsalut se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb caminades saludables dinamitzades

Les Planes d'Hostoles ha estrenat la seva Xarxa d'Itineraris Saludables

21/09/2011

Dipsalut se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb caminades saludables dinamitzades

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 22 al 29 de setembre, s’han organitzat diferents activitats arreu del territori gironí per fomentar l’ús de mitjans de transport sostenibles i saludables com ara caminar o anar amb bicicleta. Durant aquests dies, Dipsalut ha programat sessions de dinamització de les Xarxes d’Itineraris Saludables a diferents municipis de la demarcació.

 

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 22 al 29 de setembre, s’han organitzat diferents activitats arreu del territori gironí per fomentar l’ús de mitjans de transport sostenibles i saludables com ara caminar o anar amb bicicleta.


Durant aquests dies, Dipsalut ha programat sessions de dinamització de les Xarxes d’Itineraris Saludables a diferents municipis de la demarcació: a Maià de Montcal, els dies 22 i 29 de setembre; a la Bisbal d’Empordà, a Camós i a Vilajuïga, el divendres 23; a Besalú (22 i 29); a Serinyà (26) ; a Sant Gregori (27); a Les Planes d’Hostoles, a Fornells de la Selva i a Sant Joan de les Abadesses (28) i a Aiguaviva hi haurà una caminada el dia 29.


L’Ajuntament de Ripoll i l’Associació El Ripollès.Cor també han programat, amb el suport de Dipsalut, una caminada saludable pel dia 23 de setembre. El dia 25, a Vidreres, es farà una bicicletada popular que travessarà el casc urbà i passarà pels entorns naturals del municipi.


L’objectiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és sensibilitzar la població sobre els beneficis per la salut d’utilitzar transports no contaminants que redueixin la contaminació mediambiental i millorin la qualitat de vida de les persones.


Consulta al web de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables totes les caminades programades i les sessions dirigides d’exercici físic en grup als Parcs i Xarxes del teu municipi.


Imatge: sessió de dinamització de la Xarxa d’Itineraris Saludables de les Planes d’Hostoles. Font: Ajuntament de les Planes d’Hostoles.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització