Notícies

 

Cursos de formació per promoure l\'ús dels Parcs i les Xarxes

Curs per a dinamitzadors dels Parcs Urbans i Xarxes d’Itineraris Saludables

28/09/2011

Cursos de formació per promoure l'ús dels Parcs i les Xarxes

Continua obert el període d’inscripció als cursos de formació pel foment de l'ús dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables. Concretament, l’Organisme organitza el Taller de mobilització comunitària per a Parcs Urbans i Xarxes d’Itineraris Saludables (4 d'octubre) i el Curs per a dinamitzadors del Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables. Es tracta de formació totalment gratuïta.


Continua obert el període d’inscripció als cursos de formació pel foment de l'ús dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables. Concretament, l’Organisme organitza el Taller de mobilització comunitària per a Parcs Urbans i Xarxes d’Itineraris Saludables (4 d'octubre) i el Curs per a dinamitzadors del Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables (s'inicia el 17 d'octubre). Es tracta de formació totalment gratuïta.

El primer s’adreça a dinamitzadors de Parcs i Xarxes i a les persones designades pels ajuntaments com a interlocutors amb Dipsalut per programar les dinamitzacions. L’objectiu d’aquest taller és donar a conèixer el model de dinamització socioeducatiu de Dipsalut a través del qual es pot aconseguir mobilitzar part de la població perquè usin periòdicament aquests equipaments. Els alumnes podran conèixer els recursos d’intervenció comunitària existents al territori que permetran fer una anàlisi acurada de l’entorn i definir les millors accions per tal de poder promoure l’ús de Parcs i Xarxes. Aquest taller es realitzarà el dia 4 d’octubre.

L'altra formació en Parcs i Xarxes, es farà la darrera quinzena d’octubre (els dies 17, 18,20, 21, 24, 25 i 25). El Curs per a dinamitzadors dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables es dirigeix al personal tècnic municipal i a professionals del camp de la salut, l’esport i el lleure que estiguin interessats a dinamitzar aquests equipaments. Després de la formació, els alumnes seran capaços de conduir sessions dirigides d’activitat física en grup als Parcs i Xarxes amb l’objectiu que els usuaris coneguin i valorin els beneficis per a la salut de la pràctica de l’activitat i l’exercici físics i la incorporin en la seva vida. Els participants adquiriran així, coneixements, estratègies i habilitats socials per tal que puguin convertir aquests equipaments en espais de socialització que permetin als usuaris crear i reforçar les seves xarxes socials i incrementar el seu grau de motivació respecte a l’activitat física.

Aquests cursos són totalment gratuïts. El període d’inscripció continua obert fins a cobrir les places. Podeu fer la vostra inscripció clicant aquí.

També podeu consultar tota l’oferta formativa de Dipsalut aquí.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització