Notícies

 

Xerrades per promoure l\'ús dels Parcs i les Xarxes

Sessió de dinamització del Parc Urbà de Salut de Castelló d'Empúries

10/11/2011

Xerrades per promoure l'ús dels Parcs i les Xarxes

Aquest dimarts 15 de novembre, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries organitza una xerrada sobre la relació entre la pràctica habitual d'activitat física i la salut. L'activitat se celebrarà a la Llar de Jubilats del municipi a partir de les 18 h. S'hi exposaran els nombrosos beneficis de fer exercici físic moderat; s'hi explicarà què són els Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d'Itineraris Saludables i s'animarà els assistents a utilitzar-los i a aprofitar les sessions de dinamització que es fan en aquests equipaments.

 

Aquest dimarts 15 de novembre, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries organitza una xerrada sobre la relació entre la pràctica habitual d'activitat física i la salut.

 

L'activitat, adreçada a persones d'edat avançada, se celebrarà a la Llar de Jubilats del municipi a partir de les 18 h. El tècnic d'Esports del Castelló hi exposarà els nombrosos beneficis de fer exercici físic moderat. També explicarà què són els Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d'Itineraris Saludables i animarà els assistents a utilitzar-los i a aprofitar les sessions de dinamització que es fan en aquests equipaments.

 

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries treballa per organitzar més activitats divulgatives de la importància de realitzar exercici físic adreçades també a altres col·lectius.

 

Imatge: una de les sessions d'exercici en grup dutes a terme a un dels Parcs Urbans de Salut del municipi de Castelló d'Empúries.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització