Notícies

 

Dipsalut ha divulgat la importància de menjar peix des de Firatast

Dipsalut ha divulgat la importància de menjar peix des de Firatast

14/11/2011

Dipsalut ha divulgat la importància de menjar peix des de Firatast

Prop de 18.000 persones han visitat la 17 ena edició de Firatast, celebrada entre aquest passat dijous 10 i diumenge 13 de novembre al recinte firal de Girona. Un dels espais més concorreguts ha estat el de Dipsalut i l’Espai del Peix de Palamós. Des de l’estand, s’ha divulgat la importància de menjar peix habitualment per tal de mantenir una dieta saludable i s’ha intentat trencar els limitadors que porten a moltes persones a descartar aquest aliment o a menjar-ne menys del que és recomanable. Per fer-ho, s’han dut a terme diversos tallers orientats a tota la familia en els quals s’ha ensenyat a distingir les diferents espècies de peix, a cuinar-lo de manera rápida i senzilla, a preparar plats barats i gustosos…

 

Prop de 18.000 persones han visitat la 17 ena edició de Firatast, celebrada entre aquest passat dijous 10 i diumenge 13 de novembre al recinte firal de Girona. Un dels espais més concorreguts ha estat el de Dipsalut i l’Espai del Peix de Palamós. Des de l’estand, s’ha divulgat la importància de menjar peix habitualment per tal de mantenir una dieta saludable i s’ha intentat trencar els limitadors que porten a moltes persones a descartar aquest aliment o a menjar-ne menys del que és recomanable. Per fer-ho, s’han dut a terme diversos tallers orientats a tota la familia en els quals s’ha ensenyat a distingir les diferents espècies de peix, a cuinar-lo de manera rápida i senzilla, a preparar plats barats i gustosos…L’objectiu principal ha estat demostrar que pot ser un àpat ben econòmic, fàcil de preparar, bo i, sobretot, saludable.


Firatast és una fira gastronómica que ofereix degustacions de productes i plats cuinats per restaurants, pastisseries, botigues d’alimentació, altres establiments i entitats de les comarques gironines. Es complementa amb activitats com tallers i altres accions per divulgar la importància de mantenir una dieta variada i equilibrada.


Imatge: un dels tallers realitzats a l'estand de l'Espai del Peix i Dipsalut a Firatast 2011. Font: Ajuntament de Palamós.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització