Notícies

 

Dipsalut ha participat en la vetllada solidària de \

Dipsalut ha participat en la vetllada solidària de "La nit del cor"

28/11/2011

Dipsalut ha participat en la vetllada solidària de "La nit del cor"

Aquest dissabte 26 de novembre, s'ha celebrat "La nit del cor", organitzada pel Rotary Club del Ripollès i en benefici de l’associació El Ripollès.Cor. Dipsalut hi ha participat amb una carpa ubicada a la plaça de la Lira de Ripoll. En aquesta carpa s’hi han fet demostracions públiques sobre l’ús dels desfibril·ladors automàtics que l’Organisme cedeix als municipis gironins en el marc del programa "Girona, territori cardioprotegit".

 

Aquest dissabte 26 de novembre, s'ha celebrat "La nit del cor", organitzada pel Rotary Club del Ripollès i en benefici de l’associació El Ripollès.Cor. Dipsalut hi ha estat present amb una carpa ubicada a la plaça de la Lira de Ripoll. En aquesta carpa s’hi han dut a terme demostracions públiques sobre l’ús dels desfibril·ladors que l’Organisme cedeix als municipis gironins. "La Nit del Cor" també ha comptat amb una conferència sobre la rehabilitació cardíaca i una, a l'entorn de les iniciatives d’El Ripollès.Cor, a càrrec del cardiòleg i degà de la Facultat de Medicina, Ramon Brugada,

Posteriorment, s'ha celebrat un sopar solidari per tal de recollir fons per a l’adquisició de desfibril·ladors. L’associació El Ripollès.cor posarà aquests aparells a disposició d’entitats, empreses i associacions dels municipis de la comarca. També serviran per oferir cursos de formació. A l’acte hi ha assistit el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz.

El Ripollès.Cor és una associació d’àmbit comarcal que acull persones amb problemes cardiovasculars i les seves famílies, donant-los suport per a la rehabilitació física i psicològica. També realitza campanyes de sensibilització ciutadana per donar a conèixer la importància de la prevenció de malalties del cor i recapta fons per a l’adquisició de desfibril·ladors i per oferir cursos de formació en l’ús d’aquests aparells a la comarca.

 

Imatge: estand de Dipsalut situat a la plaça de la Lira de Ripoll en motiu de "La Nit del Cor".

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització