Notícies

 

Primera dinamització de la Xarxa d\'Itineraris Saludables de Bolvir

Sessió de dinamització de la Xarxa d'Itineraris Saludables de Bolvir

29/11/2011

Primera dinamització de la Xarxa d'Itineraris Saludables de Bolvir

Aquest diumenge 27 de novembre, s’ha posat en funcionament la Xarxa d'Itineraris Saludables de Bolvir celebrant-hi la primera dinamització. La Xarxa de Bolvir compta amb 3 itineraris recomanats (un de curt, de 2 Km; un de mitjà, de 3,8 i un de llarg, de 5,6).Tots tres transcorren tant pel nucli urbà com pels afores. La Xarxa també connecta amb el parc de la Font de la Vallal, on hi ha el Parc Urbà de Salut del municipi.


Aquest diumenge 27 de novembre, s’ha posat en funcionament la Xarxa d'Itineraris Saludables de Bolvir celebrant-hi la primera dinamització.

 

La Xarxa de Bolvir compta amb 3 itineraris recomanats (un de curt, de 2 Km; un de mitjà, de 3,8 i un de llarg, de 5,6).Tots tres transcorren tant pel nucli urbà com pels afores. La Xarxa també connecta amb el parc de la Font de la Vallal, on s’hi ha implantat el Parc Urbà de Salut del municipi.


Dipsalut implanta Xarxes d’Itineraris Saludables a 105 municipis de la demarcació de Girona. Es tracta recorreguts urbans i periurbans senyalitzats i connectats entre ells, pensats per promoure i facilitar l’acció de caminar. Cada Xarxa compta amb plafons informatius que contenen un mapa del municipi amb els itineraris que es poden seguir i on es donen les recomanacions generals d’ús. Les Xarxes de Dipsalut passen pels Parcs Urbans de Salut que l’Organisme també cedeix als municipis.

Podeu consultar el calendari de dinamitzacions i tota la informació de Parcs Urbans de Salut i de Xarxes d'Itineraris Saludables al web del programa.


Imatge: primera dinamització de la Xarxa d’Itineraris de Bolvir. Font: Ajuntament de Bolvir.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització