Notícies

 

Eudald Casadesús, delegat territorial de la Generalitat a Girona, visita Dipsalut

Eudald Casadesús, delegat territorial de la Generalitat a Girona, visita Dipsalut

15/12/2011

Eudald Casadesús, delegat territorial de la Generalitat a Girona, visita Dipsalut

Aquest dijous 15 de desembre, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, ha visitat Dipsalut per tal de conèixer al detall la feina que en aquests moments està desenvolupant l'Organisme. Casadesús s'ha reunit amb el vicepresident primer de Dipsalut, Josep Maria Corominas, i amb el gerent de l'ens, Marc Alabert.

 

Aquest dijous 15 de desembre, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, ha visitat Dipsalut per tal de conèixer al detall la feina que en aquests moments està desenvolupant l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona. Casadesús s'ha reunit amb el vicepresident primer de Dipsalut, Josep Maria Corominas, i amb el gerent de l'ens, Marc Alabert. El delegat de la Generalitat de Catalunya a Girona, s'ha interessat especialment pel programa "Girona, territori cardioprotegit", que suposa la implantació de fins a 650 desfibril·ladors a pràcticament tots els municipis de les comarques gironines.

 

Imatge (d'esquerra a dreta): Marc Alabert, Eudald Casadesús,i Josep Maria Corominas. Al mig, la columna que acull els desfibril·ladors fixos que Dipsalut implanta arreu de la demarcació. 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització