Notícies

 

Noves sessions divulgatives del programa “Girona, territori cardioprotegit”

Noves sessions divulgatives del programa “Girona, territori cardioprotegit”

15/02/2012

Noves sessions divulgatives del programa “Girona, territori cardioprotegit”

Aquest dimarts 14 de febrer, s’ha celebrat a Setcases una xerrada informativa sobre els desfibril·ladors que Dipsalut implanta als municipis de la demarcació de Girona. Per aquesta segona quinzena de febrer hi ha programades més sessions divulgatives a Parlavà, Gualta, Sant Aniol de Finestres, Sant Feliu de Pallerols, Osor, Tortellà, Serra de Daró, Colomers, Campllong, Cervià de Ter, a Espolla i Corçà.

 

Aquest dimarts 14 de febrer, s’ha celebrat a Setcases una xerrada informativa sobre els desfibril·ladors que Dipsalut implanta als municipis de la demarcació de Girona.


En la xerrada, oberta a tots els veïns i veïnes del municipi, s’ha explicat el programa “Girona, territori cardioprotegit”, les característiques dels desfibril·ladors automàtics, on poden trobar-se i com cal utilitzar-los.


Amb accions com aquesta, Dipsalut vol donar a conèixer els desfibril·ladors d’ús públic; demostrar la seva simplicitat d’ús i trencar possibles limitacions psicològiques a l’hora de fer-los servir.


Per aquesta segona quinzena de febrer hi ha programades més sessions divulgatives. Se n’ha previst a Parlavà (dia 15, a les 20 h al centre cívic), Gualta (el dia 16, a les 19 h, a l’ajuntament), Sant Aniol de Finestres (dia 16, 15.30 h, al local social), Sant Feliu de Pallerols (17, 20 h, a la sala Cales Hermanas), Osor (dia 17, 20 h, ajuntament), Tortellà (dia 18, 18 h, plaça del Mercat), Serra de Daró (21, al casal del poble a les 20 h), Colomers (dia 22, al centre cívic Les Escoles a les 19 h), Campllong (el dia 23, a les 20h, al local social), Cervià de Ter (24, a Can Geli de l’Era a les 20 h), a Espolla (dia 24, a la sala de la Societat, a les 20 h) i Corçà (28, centre cívic, 19’30 h).



Fins el moment, s’han dut a terme mig centenar d’accions informatives del programa “Girona, territori cardioprotegit”. Hi ha participat més de 5.000 persones.


Imatge: xerrada informativa celebrada a Setcases aquest 14 de febrer

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització