Notícies

 

Dipsalut edita un vídeo sobre les Xarxes d’Itineraris Saludables

Dipsalut edita un vídeo sobre les Xarxes d’Itineraris Saludables

28/02/2012

Dipsalut edita un vídeo sobre les Xarxes d’Itineraris Saludables

Dipsalut ha editat un vídeo on s'explica què són les Xarxes d'Itineraris Saludables que l'Organisme implanta a diversos municipis de la demarcació, per a què serveixen i com s'utilitzen. El recurs es troba disponible en aquest mateix web i al del Programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables. Per rodar-lo, Dipsalut ha comptat amb la col·laboració de l’associació de teatre amateur Plus 65.

 

Dipsalut ha editat un vídeo tutorial on s’ensenya com treure el màxim profit de les Xarxes d’Itineraris Saludables que l’Organisme implanta a diversos municipis de la demarcació de Girona. El recurs es troba disponible en aquest mateix web i al del Programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables.



En el vídeo s’explica el concepte de Xarxa i com cal interpretar la senyalització dels itineraris. Per rodar-lo, Dipsalut ha comptat amb la col·laboració de l’associació de teatre amateur Plus 65.



El rodatge va fer-se majoritàriament a Platja d’Aro el passat més de desembre. Per explicar que les Xarxes d’Itineraris Saludables transcorren tant per dins com pels afores dels nuclis urbans, una part del tutorial es va rodar en un tram de Xarxa que transcorre pel centre del municipi. La resta, es va enregistrar al tram que coincideix amb el camí de ronda, a S’Agaró.



Els Itineraris Saludables són recorreguts senyalitzats i adequats per facilitar l’acció de caminar, sent en tot moment conscient de la distància que es recorre. Aquests camins estan connectats entre ells formant Xarxes d’Itineraris Saludables (d’aproximadament 10 quilòmetres cadascuna). Fins el moment, mig centenar de municipis gironins ja disposen de la seva Xarxa.


 

Imatge: fotografia d'un instant de rodatge del vídeo sobre les Xarxes d'Itineraris Saludables

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització