Notícies

 

Una seixantena de municipis gironins ja disposen de Xarxa d’Itineraris Saludables

Xarxa d'Itineraris

10/04/2012

Una seixantena de municipis gironins ja disposen de Xarxa d’Itineraris Saludables

Aquest dimarts 3 d’abril, Dipsalut ha finalitzat les Xarxes d’Itineraris Saludables de Verges i de Sant Joan les Fonts. Fins el moment, l'Organisme de Salut Pública ha implantat 57 Xarxes al mateix nombre de municipis de les comarques gironines. En total, Dipsalut estableix 102 Xarxes d'Itineraris Saludables arreu de la demarcació.

 

Aquest dimarts 3 d’abril, Dipsalut ha completat la implantació de les Xarxes d’Itineraris Saludables de Verges i Sant Joan les Fonts. Fins el moment, de les 102 Xarxes que l’Organisme de Salut Pública ha cedit als municipis de la demarcació de Girona, se n’han establert 57.

 

Les Xarxes d’Itineraris Saludables són camins senyalitzats i connectats entre sí que transcorren tant per dins com pels afores dels nuclis urbans. L’objectiu és facilitar espais adequats per caminar i promoure així la pràctica d’activitat física moderada entre la població. D’aquesta manera, l’Organisme busca combatre el sedentarisme i les afeccions que se’n deriven.

 

La implantació d’aquests equipaments es realitza en el marc del programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Dipsalut. Per fomentar l’ús dels Parcs i les Xarxes i ensenyar a usar-los correctament, periòdicament es fan sessions de dinamització, conduïdes per professionals especialment formats en la matèria. Podeu consultar el calendari de dinamitzacions al web del programa (itinerarisiparcsdesalut.cat).

 

Imatge: Xarxa d'Itineraris Saludables de Platja d'Aro.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització