Notícies

 

Activitats per commemorar el Dia Mundial de l\'Activitat Física

Activitats per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física

18/04/2012

Activitats per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física

Enguany l’acte central per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya se celebra a la ciutat de Girona el proper dia 19 d’abril i sota el lema “Junts per una vida activa i feliç”. S’ha programat sessions d’exercici en grup als Parcs Urbans de Salut (a les 13 h) de Vistalegre i de l’avinguda Lluís Pericot. També s’ha organitzat una caminada saludable que s’iniciarà a diferents punts de Girona i acabarà al Parc del Migdia. L’objectiu de la jornada és transmetre la necessitat de fer 30 minuts d’activitat física moderada cada dia, tal i com recomana l’Organització Mundial de la Salut.

 

Enguany l’acte central per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya se celebra a la ciutat de Girona el proper dia 19 d’abril i sota el lema “Junts per una vida activa i feliç”.

S’ha programat sessions d’exercici en grup als Parcs Urbans de Salut (a les 13 h) de Vistalegre i de l’avinguda Lluís Pericot. També s’ha organitzat una caminada saludable. S’iniciarà a diferents punts de Girona - Plaça Catalunya, Barri Vell (edifici Les Àguiles, UdG) Montilivi (Facultat de Ciències, UdG) Emili Grahit (Facultat d’Infermeria i Facultat de Medicina, UdG) Parc Científic i Tecnològic de la UdG (edifici Casademont)- i acabarà, sobre les 14 h, al Parc del Migdia. Posteriorment, es farà una sessió dirigida d’estiraments i es lliurarà als assistents un “pícnic saludable”.


L’objectiu de la jornada és transmetre la necessitat de fer 30 minuts d’activitat física moderada cada dia, tal i com recomana l’Organització Mundial de la Salut.

Aquest acte està coordinat per la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona i pel Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de Dipsalut.

Per més informació:
www.udg.edu/catedrapromociosalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització