Notícies

 

Mariano Hernán, professor de la Escuela Andaluza de Salud Pública, ha visitat Dipsalut

Mariano Hernán, professor de la Escuela Andaluza de Salud Pública, ha visitat Dipsalut

27/04/2012

Mariano Hernán, professor de la Escuela Andaluza de Salud Pública, ha visitat Dipsalut

Aquest dimecres 25 d'abril, Mariano Hernán, professor de Promoció de la Salut i Salut Pública en la Escuela Andaluza de Salud Pública, ha visitat Dipsalut. Hernán s'ha reunit amb tècnics de Dipsalut per parlar sobre com introduir la salutogènesis en els Plans Municipals de Salut Pública. La "salutogènesis" és un enfoc diferent de la medicina que fixa la seva atenció en els factors que mantenen sana la persona, més que en las causes que provoquen la malaltia.

 

Aquest dimecres 25 d'abril, el professor de Promoció de la Salut i Salut Pública en la Escuela Andaluza de Salud Pública, Mariano Hernán, ha visitat Dipsalut. Hernán també és consultor de la Organización Panamericana de la Salud i encapçala nombrosos projectes d'investigació finançats per la Unió Europea. A més, ha estat director de l'Observatori de la Infància d'Andalusia, director gerent del districte sanitari de Granada, assessor del Ministeri d'Educació i membre del Comitè d'Experts del Plan Andaluz de Salud. 

 

Mariano Hernán s'ha reunit amb tècnics de Dipsalut per parlar sobre com introduir la salutogènesis en els Plans Municipals de Salut Pública. La "salutogènesis" és un enfoc diferent de la medicina que fixa la seva atenció en els factors que mantenen sana la persona, més que en las causes que provoquen la malaltia. Entén la salut com un estat d'integració física, anímica i mental, basat en l'activació de les pròpies defenses del cos, el desenvolupament de la resistència i la capacitat d'adaptació al canvi.

 

Imatge: Mariano Hernán

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització