Notícies

 

Dipsalut ofereix el curs \

Comencen els cursos del nou Programa de Formació de Dipsalut

30/04/2012

Dipsalut ofereix el curs "Joves i salut: reflexions i pautes en les intervencions"

Entre el 22 i el 31 de maig, s’impartirà, a la seu de Dipsalut, el curs "Joves i salut: reflexions i pautes en les intervencions". Aquesta formació és gratuïta i està dirigida a tècnics de joventut i altres treballadors municipals. Busca millorar els programes de salut jove dels municipis de la demarcació per tal que siguin més eficaços. El període d'inscripcions és obert

 

Entre el 22 i el 31 de maig, s’impartirà, a la seu de Dipsalut, el curs Joves i salut: reflexions i pautes en les intervencions. Aquesta formació està dirigida a tècnics de joventut i altres treballadors municipals. Busca millorar els programes de salut jove dels municipis de la demarcació per tal que siguin més eficaços.  Per aconseguir-ho, es donen a conèixer les eines i habilitats que els tècnics han d’utilitzar per tal de dissenyar i implementar programes i accions que tinguin una incidència real.

 

La formació està impartida per professionals amb una sòlida trajectòria en diferents àmbits, com la promoció de la salut, la pedagogia, la sociologia…, que ofereixen una visió global sobre la salut dels joves.

 

Aquest curs forma part de l’oferta formativa de Dipsalut per aquest 2012. Tots els cursos són gratuïts i estan dirigits a ampliar els coneixements i les competències dels diferents professionals que intervenen en salut pública. Les inscripcions estan obertes fins quinze dies abans de l'inici de cada curs o fins que es cobreixen totes les places disponibles. Es formalitzen via telemàtica, des d'aquest mateix web, clicant aquí.

 


Imatge: Curs joves i salut 2011

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització