Notícies

 

Més de 600 alumnes aprendran les claus d’una bona higiene bucodental amb “Cuida’t les dents”

L'exposició “Cuida’t les dents” serà a 11 municipis des d'ara fins a finals de curs

02/05/2012

Més de 600 alumnes aprendran les claus d’una bona higiene bucodental amb “Cuida’t les dents”

Des d’ara fins el 16 de maig, prop de 600 alumnes de primària visitaran l’exposició educativa de Dipsalut “Cuida’t les dents”. La mostra, que és itinerant, serà a Llagostera, Ridaura, Darnius, Cistella, Santa Llogaia d’Àlguema, Ventalló, Riudellots, Vilademuls, Amer i Quart. L’exposició sempre es visita de manera guiada, amb uns monitors específicament formats per dinamitzar-la. L'activitat està dirigida principalment a nens i nenes de 1r i 2n de primària de les escoles de la demarcació, tot i que també és recomanable per persones de més edat amb necessitats educatives especials.

 

Des d’ara fins el 16 de maig, més de 600 alumnes de primària visitaran l’exposició educativa de Dipsalut “Cuida’t les dents”. La mostra, que és itinerant, serà a Llagostera, Ridaura, Darnius, Cistella, Santa Llogaia d’Àlguema, Ventalló, Riudellots, Vilademuls, Amer i Quart.


L'activitat està dirigida principalment a nens i nenes de 1r i 2n de primària de les escoles de la demarcació, tot i que també és recomanable per persones de més edat amb necessitats educatives especials.


L’exposició sempre es visita de manera guiada, amb uns monitors específicament formats per dinamitzar-la.


"Cuida't les dents" explica les funcions de la boca i les dents, les malalties bucals, la millor manera de prevenir-les, a mantenir una bona higiene bucodental, a raspallar-se les dents correctament...Tot d'una manera divertida i participativa. Al final del recorregut els nens i nenes reben un kit que inclou raspall, pasta de dents i un rellotge de sorra, per controlar el temps que han d'estar raspallant-se. L’objectiu és que, a casa, posin en pràctica tot el què han après en l’activitat.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització