Notícies

 

700 escolars participaran al \

Exposició "Cuida't les dents"

15/05/2012

700 escolars participaran al "Cuida't les dents" aquesta segona quinzena de maig

Entre aquest 17 i 31 de maig, 700 escolars de les comarques gironines participaran al "Cuida't les dents". L'exposició itinerant de Dipsalut serà als municipis de Sant Pau de Segúries, Vilamacolum, Cruïlles- Monells- Sant Sadurní de l'Heura, Montagut i Oix, Maçanet de la Selva i Caldes de Malavella. L'activitat està dirigida principalment a nens i nenes de 1r i 2n de primària de les escoles de la demarcació, tot i que també és recomanable per persones de més edat amb necessitats educatives especials.

 

Entre aquest 17 i 31 de maig, 700 escolars de les comarques gironines participaran al "Cuida't les dents". L'exposició itinerant de Dipsalut serà als municipis de Sant Pau de Segúries, Vilamacolum, Cruïlles- Monells- Sant Sadurní de l'Heura, Montagut i Oix, Maçanet de la Selva i Caldes de Malavella. 

 

L'activitat està dirigida principalment a nens i nenes de 1r i 2n de primària de les escoles de la demarcació, tot i que també és recomanable per persones de més edat amb necessitats educatives especials.


L’exposició sempre es visita de manera guiada, amb uns monitors específicament formats per dinamitzar-la.


"Cuida't les dents" explica les funcions de la boca i les dents, les malalties bucals, la millor manera de prevenir-les, a mantenir una bona higiene bucodental, a raspallar-se les dents correctament...Tot d'una manera divertida i participativa. Al final del recorregut els nens i nenes reben un kit que inclou raspall, pasta de dents i un rellotge de sorra, per controlar el temps que han d'estar raspallant-se. L’objectiu és que, a casa, posin en pràctica tot el què han après en l’activitat.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització