Notícies

 

Dipsalut ensenya a utilitzar els desfibril·ladors als treballadors de la Diputació

Dipsalut ensenya a utilitzar els desfibril·ladors als treballadors de la Diputació

24/10/2012

Dipsalut ensenya a utilitzar els desfibril·ladors als treballadors de la Diputació

Al llarg d’aquest dimarts 23 d’octubre, Dipsalut ha dut a terme tallers de formació pels treballadors de la Diputació de Girona i dels seus organismes autònoms. En les sessions, s’ha explicat el programa “Girona, territori cardioprotegit”, les característiques dels desfibril·ladors implantats per Dipsalut, on poden trobar-se i quan i com utilitzar-los. Els participants han pogut practicar amb un maniquí de simulacions. Les dependències de la Diputació de Girona compten amb desfibril·ladors automàtics –idèntics als que l’Organisme de Salut Pública instal·la arreu de la demarcació- per tal de poder actuar ràpidament en cas d’aturada cardiorespiratòria.

 

Al llarg d’aquest dimarts 23 d’octubre, Dipsalut ha dut a terme tallers de formació pels treballadors de la Diputació de Girona i dels seus organismes autònoms. En les sessions, s’ha explicat el programa “Girona, territori cardioprotegit”, les característiques dels desfibril·ladors implantats per Dipsalut, on poden trobar-se i quan i com utilitzar-los. Els participants han pogut practicar amb un maniquí de simulacions.

 

Les dependències de la Diputació de Girona compten amb desfibril·ladors automàtics –idèntics als que l’Organisme de Salut Pública instal·la arreu de la demarcació- per tal de poder actuar ràpidament en cas d’aturada cardiorespiratòria.


Imatge: acció de formació en l’ús dels desfibril·ladors celebrada a la Diputació de Girona. Autor: Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització