Notícies

 

Dipsalut ensenya a utilitzar els desfibril·ladors als treballadors del Parc Científic

Dipsalut ensenya a utilitzar els desfibril·ladors als treballadors del Parc Científic

05/11/2012

Dipsalut ensenya a utilitzar els desfibril·ladors als treballadors del Parc Científic

Dipsalut ha organitzat dos xerrades-taller per explicar a tots aquells treballadors de les empreses del Parc Científic i Tecnològic de Girona que ho desitgin què és un desfibril·lador, quan cal utilitzar-lo, com fer-ho, on es poden trobar aquests aparells....El primer, es farà el dia 8 de novembre de 16 h a 17 h. El segon, se celebrarà el dia 15 de novembre de 12 h a 13 h. Els dos tallers es faran als baixos de l'edifici Giroemprèn, del mateix Parc. Les persones interessades en assistir-hi, poden fer-ho lliurement, sense necessitat d'inscripció prèvia.

 

Dipsalut ha organitzat dos xerrades-taller per explicar a tots aquells treballadors de les empreses del Parc Científic i Tecnològic de Girona que ho desitgin què és un desfibril·lador, quan cal utilitzar-lo, com fer-ho, on es poden trobar aquests aparells....El primer, es farà el dia 8 de novembre de 16 h a 17 h. El segon, se celebrarà el dia 15 de novembre de 12 h a 13 h. Els dos tallers es faran als baixos de l'edifici Giroemprèn, del mateix Parc.

 

Les persones interessades en assistir-hi, poden fer-ho lliurement, sense necessitat d'inscripció prèvia.

 

Des del passat estiu, el Parc compta amb un desfibril·lador cedit per Dipsalut. L'aparell, que pot ser utilitzat per qualsevol persona encara que no tingui cap tipus de formació mèdica, està situat en una de les façanes laterals de l’edifici Jaume Casademont, just davant de l’aparcament de bicicletes.


Imatge: desfibril·lador instal·lat al Parc Científic. Autor: Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització