Notícies

 

Dipsalut coorganitza una jornada sobre les dietes miracle

Dipsalut coorganitza una jornada sobre les dietes miracle

04/12/2012

Dipsalut coorganitza una jornada sobre les dietes miracle

Aquest dijous 29 de novembre s’ha celebrat a l’auditori Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic la jornada Què mengem? II: Dietes miracle o miracles amb la dieta. La visió dels professionals de la salut. En l’acte, organitzat per l’Agrupació de Ciències Mèdiques i de la Salut de Girona amb la col·laboració de Dipsalut, s’ha reflexionat sobre les dietes hiperproteiques i la seva eficàcia i seguretat; sobre trastorns de la conducta alimentària i sobre les dietes miracle contraposades a les adequades per controlar el pes corporal.

 

Aquest dijous 29 de novembre s’ha celebrat a l’auditori Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic la jornada Què mengem? II: Dietes miracle o miracles amb la dieta. La visió dels professionals de la salut.


En l’acte, organitzat per l’Agrupació de Ciències Mèdiques i de la Salut de Girona amb la col·laboració de Dipsalut, s’ha reflexionat sobre les dietes hiperproteiques i la seva eficàcia i seguretat; sobre trastorns de la conducta alimentària i sobre les dietes miracle contraposades a les adequades per controlar el pes corporal.


Les ponències han anat a càrrec de David Pérez, endocrinòleg adjunt de la UDENTG.HJT; Laura Roca, psicòloga del Programa de Trastorns de la Conducta Alimentària del Gironès i del Pla de l’Estany i de Julio Basulto, responsable d’Investigació i Assessoria Científica del Grup de Revisió, Estudi i Posicionament de l’Associació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes.


Finalment, s’ha dut a terme una taula rodona on s’han intercanviat opinions sobre com saber si una dieta respon al qualificatiu de “miracle”.



Imatge: jornada sobre dietes miracle. Autor: Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització