Notícies

 

Dipsalut introdueix canvis en el programa de salut bucodental

Dipsalut introdueix canvis en el programa de salut bucodental

11/12/2012

Dipsalut introdueix canvis en el programa de salut bucodental

Fins aquest desembre de 2012, Dipsalut ha posat a disposició dels ajuntaments i de les escoles de la demarcació l’exposició itinerant "Cuida't les dents". Ara es canvia el recurs educatiu per una actuació de mim, que es representa dins de les aules, i que desenvolupa de forma amena tots els coneixements, habilitats i actituds favorables envers la salut bucodental. Els ajuntaments que vulguin sol·licitar-la hauran de seguir exactament els mateixos passos que feien per demanar l'exposició "Cuida't les dents"


Fins aquest desembre de 2012, Dipsalut ha posat a disposició dels ajuntaments i de les escoles de la demarcació l’exposició itinerant Cuida't les dents, dinamitzada per monitors especialitzats. Aquest recurs ha visitat 88 municipis i 127 escoles i, només durant el darrer curs 2011-2012, ha comptat amb la participació de 10.451 alumnes de primària.

Aquest 2013 es canvia el recurs educatiu del programa i es comença a treballar amb una actuació de mim per representar dins de l’aula. Aquesta representació desenvolupa de forma amena i divertida tots els coneixements, habilitats i actituds favorables envers la salut bucodental. Està adreçada a tots els infants de cicle inicial (1r i 2n curs) de les comarques gironines. Si es tracta d’escoles rurals amb grups de diferents edats, es pactarà amb els responsables del centre educatiu a quins alumnes anirà destinada l’actuació.

Els ajuntaments interessats en sol·licitar l’actuació de mim per les escoles del seu municipi hauran de seguir exactament els mateixos passos que feien per demanar l'exposició Cuida't les dents: accedir al programa de salut bucodental (pm03) a través de la plataforma SIMSAP i indicar l’escola o escoles, els grups i nombre d’alumnes que participarien en l’activitat.

Per obtenir mes informació sobre aquest tema: aloste@dipsalut.cat o 972414720 (demanar per Anna Loste)


Imatge: un moment de l'actuació de mim. Autor: Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització