Notícies

 

Dipsalut participa a la Jornada Què mengem?III Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: Moda o realitat?

Jornada Que mengem III

14/06/2013

Dipsalut participa a la Jornada Què mengem?III Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: Moda o realitat?

Aquest dijous 20 de juny, de 16 h a 20’00 h, se celebra a l’auditori Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de Girona la Jornada Què mengem? III Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: Moda o realitat? En l’acte, organitzat per l’Agrupació de Ciències Mèdiques i de la Salut de Girona amb la col·laboració de Dipsalut, es reflexionarà sobre el diagnòstic, la prevenció i el tractament de les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

 

Aquest dijous 20 de juny, de 16 h a 20’00 h, se celebra a l’auditori Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de Girona la Jornada Què mengem? III Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: Moda o realitat?
 

En l’acte, organitzat per l’Agrupació de Ciències Mèdiques i de la Salut de Girona amb la col·laboració de Dipsalut, es reflexionarà sobre el diagnòstic, la prevenció i el tractament de les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
 

Les ponències aniran a càrrec de la Dra. Teresa Cerdà, al·lergòloga de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta; Dr. Pablo Sáez, pediatre de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta; Gemma Salvador, dietista de l’Agència de Salut Pública de Catalunya; Dr. Juan Zatt, pediatre al·lergòleg de l’Hospital de Figueres; Mercedes Guillén, diplomada en Infermeria ACADI i, Victòria Castells de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Finalment, afectats d’al·lèrgies i toleràncies alimentàries donaran el seu punt de vista.

La jornada és oberta a totes aquelles persones que vulguin participar-hi.

 

Per veure el programa feu clic aquí

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització