Notícies

 

Dipsalut participa en els actes solidaris per la Marató de TV3

Participació a les activitats de la Marató

16/12/2013

Dipsalut participa en els actes solidaris per la Marató de TV3

El passat diumenge 15 de desembre, des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre, Dipsalut va oferir demostracions de l'ús dels desfibril·ladors (DEA) a totes aquelles persones que es van acostar a la Rambla o van visitar el Centre Comercial Decathlon. Les van dur a terme membres del Grup de Recerca Salut i Atenció Sanitària i estudiants de les Facultats de Medicina i d’Infermeria de la Universitat de Girona. Tots ells es van oferir voluntaris per participar en l'activitat que també va servir per conscienciar les persones sobre la necessitat de cuidar la seva salut cardiovascular i per recollir fons per la Marató de TV3.


El passat diumenge 15 de desembre, des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre, Dipsalut va oferir demostracions de l'ús dels desfibril·ladors (DEA) a totes aquelles persones que van passejar per la Rambla o van visitar el Centre Comercial Decathlon. Les van dur a terme membres del Grup de Recerca Salut i Atenció Sanitària i estudiants de les Facultats de Medicina i d’Infermeria de la Universitat de Girona. Tots ells es van oferir  voluntaris per participar en l'activitat que també va servir per conscienciar les persones sobre la necessitat de cuidar la seva salut cardiovascular i per recollir fons per la Marató de TV3. 


Les demostracions es van dur a terme amb un maniquí de simulacions i amb desfibril·ladors automàtics exactament iguals als que Dipsalut ha implantat arreu de la demarcació en el marc del programa “Girona, territori cardioprotegit”. L’objectiu va ser animar les persones a provar d’utilitzar-lo així com explicar-los els grans beneficis que pot comportar intervenir amb aquest aparell a temps. Alhora, des de l’estand es va incidir en la importància de cuidar-se. Per fer-ho, estudiants de Medicina i d’Infermeria van mesurar el risc cardiovascular de tots aquells que ho ho van desitjar i els van donar consells per disminuir-lo. Per determinar aquest risc es va prendre la pressió arterial i es va mirar l’índex de glucosa en sang.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització