Notícies

 

Dia Mundial contra el Càncer

Dia Mundial Contra el Càncer

31/01/2014

Dia Mundial contra el Càncer

Aquest dimarts 4 de febrer es commemora el Dia Mundial contra el Càncer. L’objectiu de la diada és augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per tal d’avançar en la prevenció i control d’aquesta malaltia. Enguany el lema de la jornada és “Desacreditar els mites”. Per aquest motiu les activitats se centraran en eradicar concepcions errònies i perjudicials sobre el càncer.

 

Aquest dimarts 4 de febrer es commemora el Dia Mundial contra el Càncer. L’objectiu de la diada és augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per tal d’avançar en la prevenció i control d’aquesta malaltia.


Enguany el lema de la jornada és “Desacreditar els mites”. Per aquest motiu les activitats se centraran en eradicar concepcions errònies i perjudicials sobre el càncer.


A les comarques gironines, la Fundació Oncolliga ha organitzat la conferència L’activitat física i la dieta després del càncer, a càrrec de Sònia del Barco. L’oncòloga de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) de Girona també hi presentarà un estudi sobre càncer de mama i hàbits saludables. Joan Brunet, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’ICO Girona, presentarà l’acte. La conferència, que és oberta a tothom sense necessitat d’inscripció prèvia, es farà a la Casa de Cultura el mateix 4 de febrer a les 19:30 h.


El càncer es una de las principals causes de mort a casa nostra. Es calcula que un de cada tres homes i una de cada quatre dones en patirà algun al llarg de la seva vida. Els estudis indiquen que aproximadament el 40% dels càncers es pot prevenir.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització