Notícies

 

Dipsalut aprova el Pla Estratègic de Subvencions pel 2014

Dipsalut aprova el Pla Estratègic de Subvencions pel 2014

05/02/2014

Dipsalut aprova el Pla Estratègic de Subvencions pel 2014

L’últim Consell Rector de Dipsalut ha aprovat el Pla Estratègic de Subvencions de l’Organisme pel 2014. El document plasma els objectius de cada programa de suport econòmic, els terminis necessaris per a la seva consecució, els costos previstos i les fonts de finançament. Es tracta d’una eina de treball, és a dir, que la informació que conté no és d’obligatori compliment per part de Dipsalut.

 

L’últim Consell Rector de Dipsalut –celebrat el passat 28 de gener- ha aprovat el Pla Estratègic de Subvencions de l’Organisme pel 2014.

 

El document plasma els objectius de cada programa de suport econòmic, els terminis necessaris per a la seva consecució, els costos previstos i les fonts de finançament. Es tracta d’una eina de treball, és a dir, que la informació que conté (calendari, dotació pressupostària...) no és, en cap cas, d’obligatori compliment per part de Dipsalut.


Una vegada més, la finalitat última de les subvencions de l’Organisme és l’equilibri territorial pel que fa als serveis municipals en matèria de salut pública.

 

El suport econòmic va dirigit a ajuntaments i a entitats sense ànim de lucre per a realitzar accions de promoció de la salut (dirigides a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la demarcació) i de protecció de la salut (orientades a preservar la salut de les persones davant de riscos físics, químics o microbiològics).


El procediment de concessió és el concurrència competitiva. Només de manera excepcional, es podran concedir subvencions directes (sempre en els termes que s’estableixen a l’art. 15 de l’Ordenança General de Subvencions de la Diputació de Girona).


Concretament les subvencions previstes aquest 2014 són:


- Subvenció a les entitats de dret públic o privat sense ànim de lucre per a la realització d’intervencions terapèutiques per millorar la qualitat de vida a la demarcació de Girona


- Subvenció a les entitats de dret públic o privat sense ànim de lucre per a la realització d’activitats de promoció de la salut i d’hàbits saludables a la demarcació de Girona


- Subvenció del programa de suport econòmic per a la realització d’activitats de promoció de la salut (Pm07)


- Subvenció a les administracions públiques no territorials i a les entitats de dret públic sense ànim de lucre per a la realització de congressos, simposis i jornades relacionats amb la salut pública i ciències de la salut a la demarcació de Girona


- Subvenció per al finançament de la seguretat, vigilància, salvament i socorrisme a les platges (Pt08)


- Subvenció del programa de suport econòmic a les actuacions per a la lluita i control integrat de plagues urbanes (Pt10)


- Subvenció per al finançament de l’assessorament i suport tècnic a polítiques municipals de protecció de la salut


- Subvenció per al funcionament dels consultoris locals


Per consultar l’objecte, destinataris, termini de sol·licitud i de justificació de cada subvenció, obriu els documents adjunts.


El Pla Estratègic de Subvencions suposa un pas més en la transversalitat de la informació i la transparència que Dipsalut pretén aportar dia a dia en el seu treball.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització