Notícies

 

Comença el període d’inscripció als nous cursos de formació de Dipsalut

Comença el període d’inscripció als nous cursos de formació de Dipsalut

10/02/2014

Comença el període d’inscripció als nous cursos de formació de Dipsalut

Des d'aquest 17 de febrer és obert el període d’inscripció als cursos que ofereix Dipsalut. Com a novetat, enguany s'ha programat un curs de control de contaminació acústica. Tota la formació és gratuïta. Va dirigida principalment a treballadors municipals, tot i que, en alguns casos, també poden optar-hi professionals del sector privat de l’àmbit de la salut pública.

 

Des d'aquest 17 de febrer és obert el període d’inscripció als cursos que ofereix Dipsalut. L’oferta formativa pel primer semestre de 2014 inclou diversos cursos tant de l’àmbit de la protecció de la salut com del de la promoció.


Com a novetat, s’ofereix un curs de control de contaminació acústica. S’hi transmetran els coneixements bàsics d’acústica; a utilitzar els aparells per mesurar el soroll; quins són els protocols i les condicions per prendre les mesures i quina és la normativa vigent en relació amb la gestió ambiental del soroll. El curs va dirigit a tècnics de les administracions locals de la demarcació que hagin de dur a terme actuacions de correcció acústica. En protecció de la salut, també s’han programat cursos sobre la gestió d’instal•lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, per a manipuladors de xarxes d’aigua de consum humà, per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic, per a l’obtenció del carnet d’aplicació de plaguicides i per a manipuladors d’aliments.


En promoció de la salut, s’ofereix formació en primers auxilis psicològics per a gestors i per a integrants dels equips d’intervenció i un curs per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.


Es tracta de cursos gratuïts dirigits principalment a treballadors municipals, tot i que, en alguns casos, també poden optar-hi professionals del sector privat de l’àmbit de la salut pública.


Les inscripcions s’han de fer des del web de Dipsalut, accedint a l’apartat “Formació. En aquest apartat hi trobareu la informació detallada sobre els continguts de cada curs, els seus objectius, a qui va dirigit, el lloc i dates on es realitzarà, el professorat...Es recomana formalitzar la inscripció tan aviat com sigui possible, ja que les places són limitades.

Informació addicional:

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització