Notícies

 

Comença el curs per a dinamitzadors de Parcs i Xarxes

Comença el curs per a dinamitzadors de Parcs i Xarxes

05/05/2014

Comença el curs per a dinamitzadors de Parcs i Xarxes

Aquest dilluns 5 de maig ha començat el curs per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables. Tècnics municipals i professionals del camp de la salut, l’esport i el lleure hi aprenen tot el necessari per poder dirigir sessions de dinamització en aquests equipaments. La formació és gratuïta i compta tant amb classes teòriques com pràctiques. Es fa a la seu de Dipsalut, al Parc Científic i Tecnològic de Girona.

 

Aquest dilluns 5 de maig ha començat el curs de Dipsalut per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.


Tècnics municipals i professionals del camp de la salut, l’esport i el lleure hi aprenen tot el necessari per poder dirigir sessions de dinamització en aquests equipaments. En el curs s’hi donen a conèixer les característiques tècniques i les possibilitats dels Parcs i les Xarxes. També es treballen les habilitats socials i comunicatives necessàries perquè els dinamitzadors siguin capaços de convertir els Parcs i les Xarxes en espais de socialització que permetin als usuaris crear, ampliar i/o reforçar les seves xarxes socials i incrementar-los el grau de motivació respecte l’activitat física.


La formació és gratuïta i compta tant amb classes teòriques com pràctiques. Es fa a la seu de Dipsalut, al Parc Científic i Tecnològic, els dies 5, 7, 9, 12, 14, 16, 19 i 21 de maig.


Aquest curs és un dels que s’ofereix dins el Programa de formació de Dipsalut pel primer semestre de 2014. Aquest mes de maig també s’impartirà el Curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic (28, 29 i 30 de maig). Al juny es faran el Curs bàsic de prevenció de legionel•losi (4 de juny) i el Curs de primers auxilis psicològics per a gestors dels equips d’intervenció (2,4,6 i 9 de juny).


Per més informació, podeu consultar l’apartat Formació d’aquest mateix web.

 

Imatge: una de les sessions pràctiques del curs, celebrat al Parc Urbà de Salut del Parc Científic.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització