Notícies

 

Dipsalut participa al Congrés Europeu de Reanimació Cardiopulmonar

Dipsalut participa al Congrés Europeu de Reanimació Cardiopulmonar

15/05/2014

Dipsalut participa al Congrés Europeu de Reanimació Cardiopulmonar

Dipsalut participa al Congrés Europeu de Reanimació Cardiopulmonar (RCP) 2014, que se celebra entre el 15 i el 17 de maig a la ciutat de Bilbao. Tècnics de l’Organisme hi exposaran el programa de desfibril·lació pública que es duu a terme a les comarques gironines i que ha portat la demarcació a esdevenir el territori cardioprotegit més gran d’Europa. També hi parlaran de les accions de divulgació i formació que s’inclouen en el “Girona, territori cardioprotegit”. Aquestes accions són un factor clau per tal que la ciutadania es familiaritzi amb els desfibril·ladors d’ús públic i perdi la por a utilitzar-los.


Dipsalut participa al Congrés Europeu de Reanimació Cardiopulmonar (RCP) 2014, que se celebra entre el 15 i el 17 de maig a la ciutat de Bilbao. Tècnics de l’Organisme hi exposaran el programa de desfibril·lació pública que es duu a terme a les comarques gironines i que ha portat la demarcació a esdevenir el territori cardioprotegit més gran d’Europa. També hi parlaran de les accions de divulgació i formació que s’inclouen en el “Girona, territori cardioprotegit”.

 

Aquestes accions són un factor clau per tal que la ciutadania es familiaritzi amb els desfibril·ladors d’ús públic i perdi la por a utilitzar-los. La llei permet que persones no formades apliquin un desfibril·lador en cas que sigui necessari. A més, el fet que els aparells siguin totalment automàtics facilita poder fer-ho.


El Congrés Europeu de RCP ha comptat amb un centenar de ponents d’arreu del món, que han exposat i debatut els últims avenços en aquest camp. Les conclusions extretes en el Congrés serviran per elaborar les noves recomanacions en reanimació cardiopulmonar.

 

Imatge: cartell del Congrés

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització