Notícies

 

El programa \

Periodistes de TV3 enregistren una reunio de treball del "Girona, territori cardioprotegit"

10/11/2010

El programa "Girona, territori cardioprotegit", fil conductor d'un documental

Una de les reunions de treball per a desenvolupar el programa “Girona, territori cardioprotegit” de Dipsalut ha estat enregistrada per periodistes de TV3. La televisió pública està preparant un documental sobre algunes experiències europees d’implantació de desfibril·ladors per tal de lluitar contra la mort sobtada. El fil conductor serà el programa “Girona, territori protegit” i l’estudi científic que n’avaluarà els resultats durant 10 anys, el “Girona Vital”.

 

 

Una de les reunions de treball per a desenvolupar el programa “Girona, territori cardioprotegit” de Dipsalut ha estat enregistrada per periodistes de TV3. La televisió pública està preparant un documental sobre algunes experiències europees d’implantació de desfibril•ladors per tal de lluitar contra la mort sobtada. El fil conductor serà el programa “Girona, territori protegit” i l’estudi científic que n’avaluarà els resultats durant 10 anys, el “Girona Vital”.

 

El documental, que s’està enregistrant des del mes de setembre, recull la corrent general existent a nivell europeu a favor de la implantació de desfibril·ladors al territori i com aquesta tendència i el ja llarg recorregut d’experiències com la de Piacenza (Itàlia) estan servint a Dipsalut per tirar endavant la iniciativa més ambiciosa d’Europa. Actualment el programa “Girona, territori cardioprotegit” es troba en fase de licitació.

 

Imatge: l'equip de TV3 encarregat de la producció del documental enregistrant una reunió de treball a la seu de Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització