Noticia

Detall d'una de les dinamitzacions organitzades als Parcs Urbans de Salut. Arxiu Dipsalut.

10/12/2019

Sessions dirigides als Parcs i a les Xarxes d'Itineraris

Aquest mes de desembre, continuen les activitats als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d'Itineraris Saludables de bona part del territori. Consulta l'agenda de dinamitzacions des d'aquest mateix web o accedint a la pàgina del programa: itinerarisiparcsdesalut.cat

Les sessions estan conduïdes per monitors especialitzats i s’hi treballa aspectes que van molt més enllà de la condició física, com són les capacitats individuals per incrementar el control sobre la nostra salut.

Són totalment gratuïtes i no requereixen d’inscripció prèvia. Pot participar-hi qualsevol persona, independentment de la seva edat o condició física, ja que els monitors s’encarreguen de guiar cadascú per tal que realitzi els exercicis idòniament. Només cal anar-hi vestit amb roba còmoda. També es convenient portar aigua.
 

Podeu anar consultant el calendari de dinamitzacions dels equipaments que us quedin més a prop, accedint al lloc web del programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables. Hi trobareu la informació actualitzada així com les dades de contacte dels vostres dinamitzadors.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització